Actiecode Zalando

Click here to load reader

Embed Size (px)

Transcript of Actiecode Zalando

  1. 1. kortingscode zalando belgieWerkende kortingscodes voor Zalando Belgi Wat Zalando.be echt interessant maakt, is het feit dat ze regelmatig een kortingscode publiceren waarmee jij kan besparen op je online aankoop. En wij verzamelen deze allemaal hier op n pagina! Ontdek dus de code, valideer deze en bezoek de site om meteen van je korting te kunnen genieten. Ik doe ze uit de doeken, geen enkele promotie blijft gespaard!
  2. 2. kortingsbon zalando Verleden tijd! Bij Zalando bestel je je kledij en schoenen online, je past ze thuis, vervolgens stuur je ze gewoon terug als ze je uiteindelijk niet bevalt. En het leuke: het is helemaal gratis! Zalando is webshop van het moment, indien je op zoek bent naar schoenen en kledij. Ze hebben een aantal sterke troeven, waardoor ze zo populair zijn bij ons in Belgi. Denk maar aan hun gratis verzend- en retourbeleid, hun veilige betaalmogelijkheden en hun 30-dagen retourrecht.
  3. 3. kortingcode zalando 2014 Waarom zou je in godsnaam je kledij en schoenen bestellen via internet? Wel, bestellen bij Zalando (zie Wikipedia) heeft zo zijn voordelen. Je kent het vast wel, telkens opnieuw passen en aanschuiven in de rij om een pashokje te kunnen bemachtigen Uiteindelijk vaststellen dat je slechts 3 stuks tegelijk mag passen, en wanneer je aan de kassa komt opnieuw een half uur wachten in die lange rij.