НОВОГОДИШЕН Акцијата важи од 10.12.2020 до 10. · PDF file 895 895...

Click here to load reader

 • date post

  17-Mar-2021
 • Category

  Documents

 • view

  4
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of НОВОГОДИШЕН Акцијата важи од 10.12.2020 до 10. · PDF file 895 895...

 • „ДВАЈЦА ДЕДО МРАЗОВЦИ“ – СЛИКОВНИЦА СО ЗАГАТКИ

  „РЕШАВАЈ СО ДИНА И ДОДО“ „ЗИМСКА БАЈКА“ – А4 БОЕНКА

  НОВОГОДИШНА МАНДАЛА БОЕНКА КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „ДЕТСКИ КЛАСИЦИ”

  ЕДУКАТИВНО-ЗАБАВНА ДЕТСКА ИГРА НОВОГОДИШЕН БУКМАРКЕР НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ

  БОИЧКИ БАЛОНИ

  ГРАТИС ЛИБИ – СПИСАНИЕ ЗА ДЕЦА (НОВОГОДИШНО ИЗДАНИЕ)

  НАД

  5год. „ЗОШТО ДОЦНИ ДЕДО МРАЗ – А4 БОЕНКА

  „ДВАЈЦА ДЕДО МРАЗОВЦИ“ – СЛИКОВНИЦА СО ЗАГАТКИ БОЕНКА СО СТИКЕРИ

  „FUNNY MONSTERS“ / „FUNNY ANIMALS“ – БОЕНКА СЛИКОВНИЦА ОД БЕАТРИКС ПОТЕР

  ЕДУКАТИВНО-ЗАБАВНА ДЕТСКА ИГРА НОВОГОДИШЕН БУКМАРКЕР НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ

  БОИЧКИ БАЛОНИ

  ГРАТИС ЛИБИ – СПИСАНИЕ ЗА ДЕЦА (НОВОГОДИШНО ИЗДАНИЕ)

  ДО5год.

  „ЗОШТО ДОЦНИ ДЕДО МРАЗ“ – A4 БОЕНКА СО ПРИКАЗНИ ВО СТИХОВИ „СНЕШКО СМЕШКО“ – СЛИКОВНИЦА

  БОЕНКА СО СТИКЕРИ СЛИКОВНИЦА ОД БЕАТРИКС ПОТЕР

  НОВОГОДИШЕН БУКМАРКЕР НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ

  БАЛОНИ

  ДО5год. „ДЕДО МРАЗ КАЈ МАТЕЈ И ЛУНА“ – КНИГА СО АКТИВНОСТИ

  „РЕШАВАЈ СО ДИНА И ДОДО“ „ЗИМСКА БАЈКА“– А4 БОЕНКА КНИГА ЗА ДЕЦА „НОВИОТ ЦАР”

  НОВОГОДИШЕН БУКМАРКЕР НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ

  БАЛОНИ

  НАД

  5год.НОВОГОДИШНИ

  СМАРТ ПАКЕТЧИЊА

  350 350

  550 550

  club.literatura.mk

  club.

  НОВОГОДИШЕН ЛЕТОК

  Акцијата важ и од 10.12.20

  20 до 10.01. 2021

  Стани дел од клубот на читатели “Литература.мк”и добиј 5% почетен ПОПУСТ на секој производ!

  *Максималниот процент на попуст кој може да го остварите со Литература.мк лојалти клуб картичката изнесува 10%

  Важи за сите апликации во период од 10.12.2020 до 10.01.2021

  **За артиклите кои се веќе на акција, не важи дополнителниот попуст од лојалти клуб картичката

 • Mellow, Diamond Sky Тефтер

  Mellow, Grain Peach Тефтер, А5

  Ти и јас Бранка Бугариска

  Книга за Вас Александра Симова

  Нашиот хаос Александра Симова

  Delooks, Twist Chrome Тефтер, А5

  99 on wine Нотес, 140x200mm

  1. Кактус 2. Вселена 3. Лама 4. Фламинго

  My Tasting Notes Нотес, 140x200mm

  Metalite, Geometry Pink Gold Тефтер

  Metalite, Geometry Gold Тефтер

  Carbonic, Thermo Lily Тефтер

  Elegant, Texture Black Тефтер, А5

  Genes, Tweed Brown Тефтер, А5

  Mellow, Grain Violet Тефтер, А5

  Elegant, Shiny Black Тефтер, А5

  Mellow, Diamond Magenta Тефтер

  399

  470

  585

  515565

  455399

  510

  499

  385

  А5 формат 480

  430

  А5 формат 540

  385

  А5 формат 480

  350

  А5 формат 440

  350

  А5 формат 440

  270

  Б6 формат 340

  390

  Б6 формат 490

  270

  Б6 формат 340

  265

  Б6 формат 330

  265

  Б6 формат 330

  499

  400 500

  400 500

  480 600

  570

  645

  730

  590640710

  264

  А5 формат 330

  216

  Б6 формат 270

  20% попуст

  20% попуст

  Нарачај онлајн со достава до дома на www.literatura.mk

  ПРОИЗВОДИ ЗА ПОДАРОК

  НОТЕСИ

  20% попуст

  ПЛАНЕРИ И АГЕНДИ

 • Што и да те прави среќен  Вилијам Сатклиф

  Фајронт во Сараево д-р Неле Карајлиќ

  Минхен Роберт Херис

  300 380

  350 700

  250 350

  310 390

  Е баш ме заболе  Марк Менсон

  Сакај ја диво Атикус

  И така, ви велам ... Џон Клиз

  Подарокот Луиз Џенсен

  Лето како во “Мама Миа“ Ени Робертсон

  310 390

  225 450

  340 420

  250 360

  400 500

  360 450

  200 290

  280 360

  180 300

  210 300

  150 250

  310 390

  175 350

  Паника  Деса Мук

  300 380

  Мед и млеко Рупи Каур

  Нултиот број Умберто Еко

  240 300

  250 360

  280 350

  Најдоброто од македонската кујна Давор Панчевски

  1200

  Dave’s kitchen: гответе насмеани Давор Панчевски

  790

  240 300

  1690 1990

  15% попуст

  ПАКЕТ ЦЕНА

  Зошто јас? Мојата борба со анксиозноста, стравовите и со паничните напади Мартин Јованоски

  Нека снежи три празнични романси Џон Грин, Морин Џонсон, Лорин Миракл

  Дневникот на Бриџит Џонс Хелен Филдинг

  Стогодишникот кој скокна низ прозорец и исчезна  Јонас Јонасон

  Алекс Фергусон: Мојата автобиографија Алекс Фергусон

  Креативни цртежи за забава и релаксација Боенка за возрасни

  Анаис од Монмартр  Јана Мишо

  Машини како мене и луѓе како вас Ијан Мекјуан

  Стенли Кјубрик: биографија Џон Бакстер

  Аутопсија на љубовта Моџо Килингтон

  Костурите на округот Медисон Ведрана Рудан

  Нарачај онлајн со достава до дома на www.literatura.mk

  КН ИГ

  И ЗА

  В ОЗ

  РА СН

  И НА

  П ОП

  УС Т

 • 320 440250

  Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени Елена Фавили, Франческа Кавало

  Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени 2 Елена Фавили, Франческа Кавало

  Шах за деца Сабрина Шеванес

  Малиот Стујард E. Б. Вајт

  Историја на уметноста на 21 мачка Дијана Ваулс, Џоселин Норбури

  Трубата на лебедот E. Б. Вајт

  Исидора Мун слави роденден Хариет Мункастер

  Исидора Мун прави зимска магија Хариет Мункастер

  Исидора Мун оди на училиште Хариет Мункастер

  Исидора Мун запаѓа во неволја Хариет Мункастер

  Исидора Мун оди на балет Хариет Мункастер

  Исидора Мун оди на панаѓур Хариет Мункастер

  Исидора Мун оди на кампување Хариет Мункастер

  Исидора Мун оди на екскурзија Хариет Мункастер

  450 550350

  630 790

  630 790

  210 300

  210 300

  90 130

  200 250

  100 118

  120 148

  230 290

  390 490

  230 290

  230 290

  230 290

  230 290

  230 290

  230 290

  Супервештерката, мачката и шесте волшебни колачиња Билјана С. Црвенковска

  Што сонуваше Дедо Мраз Билјана С. Црвенковска

  Дина и Додо - Двајца Дедо Мразовци Билјана С. Црвенковска

  Дедо Мраз кај Матеј и Луна Билјана С. Црвенковска

  Сказна за глупавото глувченце Самуил Маршак

  Нарачај онлајн со достава до дома на www.literatura.mk

  КН ИГ